Antonymer.nu logotyp

Antonymer till konversation

Antonymer till konversation

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till konversation:

Mer information om ordet konversation

Ordet konversation består av totalt 12 bokstäver, varav 7 bokstäver är konsonanter och 5 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet konversation i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 19 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 18 poäng.

Engelsk översättning av konversation

Den engelska översättningen av ordet konversation är conversation.

Ordet konversations popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet konversation sker det i snitt varje månad ungefär 880 antal sökningar.

Exempel på sökfraser för att hitta antonymer och motsatsord till konversation

konversation antonymer
motsats till konversation
förklaring konversation
konversation tvärtom
konversation motsatsord
stavning konversation

Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är tystnad en antonym till konversation, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymerna.se kan ni hitta synonymer till konversation.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)