Antonymer.nu logotyp

Antonymer till tystnad

Antonymer till tystnad

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till tystnad:

Mer information om ordet tystnad

Ordet tystnad består av totalt 7 bokstäver, varav 5 bokstäver är konsonanter och 2 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet tystnad i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 14 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 13 poäng.

Engelsk översättning av tystnad

Den engelska översättningen av ordet tystnad är silence.

Ordet tystnads popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet tystnad sker det i snitt varje månad ungefär 390 antal sökningar.

Exempel på sökfraser för att hitta antonymer och motsatsord till tystnad

tystnad antonymer
motsats till tystnad
förklaring tystnad
tystnad tvärtom
tystnad motsatsord
stavning tystnad

Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är konversation en antonym till tystnad, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)