Antonymer.nu logotyp

Antonymer till magerhet

Antonymer till magerhet

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till magerhet:

Mer information om ordet magerhet

Ordet magerhet består av totalt 8 bokstäver, varav 5 bokstäver är konsonanter och 3 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet magerhet i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 13 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 13 poäng.

Andra sätt att hitta antonymer till magerhet

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till magerhet kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till magerhet, eller vad som är motsatsen till själva ordet magerhet. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller magerhet. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till magerhet, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till magerhet, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till magerhet.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är korpulens en antonym till magerhet, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)