Antonymer.nu logotyp

Antonymer till obetydligt

Antonymer till obetydligt

Vi kunde hitta totalt två antonymer (motsatsord) till obetydligt:

Mer information om ordet obetydligt

Ordet obetydligt består av totalt 10 bokstäver, varav 6 bokstäver är konsonanter och 4 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet obetydligt i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 22 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 21 poäng.

Ordet obetydligts popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet obetydligt sker det i snitt varje månad ungefär 30 antal sökningar.

Andra sätt att hitta antonymer till obetydligt

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till obetydligt kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till obetydligt, eller vad som är motsatsen till själva ordet obetydligt. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller obetydligt. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till obetydligt, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till obetydligt, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till obetydligt.

Närmeord till obetydligt

Ord som innehåller eller liknar obetydligt: obetydlig, obetydliga


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är obetydligt en antonym till både kraftigt och starkt, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymer.nu kan ni hitta synonymer till obetydligt.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)