Antonymer.nu logotyp

Antonymer till oförliknelig

Antonymer till oförliknelig

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till oförliknelig:

Mer information om ordet oförliknelig

Ordet oförliknelig består av totalt 12 bokstäver, varav 7 bokstäver är konsonanter och 5 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet oförliknelig i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 22 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 23 poäng.

Andra sätt att hitta antonymer till oförliknelig

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till oförliknelig kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till oförliknelig, eller vad som är motsatsen till själva ordet oförliknelig. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller oförliknelig. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till oförliknelig, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till oförliknelig, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till oförliknelig.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är likvärdig en antonym till oförliknelig, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymer.nu kan ni hitta synonymer till oförliknelig.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)