Antonymer.nu logotyp

Antonymer till okonventionell

Antonymer till okonventionell

Vi kunde hitta totalt en antonym till okonventionell:

Mer information om ordet okonventionell

Ordet okonventionell består av totalt 14 bokstäver, varav 8 bokstäver är konsonanter och 6 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet okonventionell i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 22 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 23 poäng.

Engelsk översättning av okonventionell

Den engelska översättningen av ordet okonventionell är unconventional.

Ordet okonventionells popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet okonventionell sker det i snitt varje månad ungefär 720 antal sökningar.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är konventionell en antonym till okonventionell, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)