Antonymer.nu logotyp

Antonymer till osammanhängande

Antonymer till osammanhängande

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till osammanhängande:

Mer information om ordet osammanhängande

Ordet osammanhängande består av totalt 15 bokstäver, varav 9 bokstäver är konsonanter och 6 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet osammanhängande i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 26 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 26 poäng.

Engelsk översättning av osammanhängande

Den engelska översättningen av ordet osammanhängande är incoherent.

Exempel på sökfraser för att hitta antonymer och motsatsord till osammanhängande

osammanhängande antonymer
motsats till osammanhängande
förklaring osammanhängande
osammanhängande tvärtom
osammanhängande motsatsord
stavning osammanhängande

Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är kontinuerlig en antonym till osammanhängande, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)