Antonymer.nu logotyp

Antonymer till outtröttlig

Antonymer till outtröttlig

Vi kunde hitta totalt tre antonymer (motsatsord) till outtröttlig:

Mer information om ordet outtröttlig

Ordet outtröttlig består av totalt 11 bokstäver, varav 7 bokstäver är konsonanter och 4 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet outtröttlig i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 18 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 20 poäng.

Engelsk översättning av outtröttlig

Den engelska översättningen av det svenska ordet outtröttlig är untiring.

Andra sätt att hitta antonymer till outtröttlig

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till outtröttlig kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till outtröttlig, eller vad som är motsatsen till själva ordet outtröttlig. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller outtröttlig. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till outtröttlig, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till outtröttlig, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till outtröttlig.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är outtröttlig en antonym till både som kan ta slut och som kan tömmas, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymerna.se kan ni hitta synonymer till outtröttlig.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)