Antonymer.nu logotyp

Antonymer till som kan uttömmas

Antonymer till som kan uttömmas

Vi kunde hitta totalt två antonymer (motsatsord) till som kan uttömmas:

Mer information om ordet som kan uttömmas

Ordet som kan uttömmas består av totalt 14 bokstäver, varav 9 bokstäver är konsonanter och 5 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet som kan uttömmas i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 28 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 29 poäng.

Andra sätt att hitta antonymer till som kan uttömmas

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till som kan uttömmas kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till som kan uttömmas, eller vad som är motsatsen till själva ordet som kan uttömmas. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller som kan uttömmas. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till som kan uttömmas, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till som kan uttömmas, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till som kan uttömmas.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är som kan uttömmas en antonym till både outtömlig och outtröttlig, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymerna.se kan ni hitta synonymer till som kan uttömmas.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)