Antonymer.nu logotyp

Antonymer till övervärdera

Antonymer till övervärdera

Vi kunde hitta totalt tre antonymer (motsatsord) till övervärdera:

Mer information om ordet övervärdera

Ordet övervärdera består av totalt 11 bokstäver, varav 6 bokstäver är konsonanter och 5 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet övervärdera i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 23 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 21 poäng.

Engelsk översättning av övervärdera

Den engelska översättningen av det svenska ordet övervärdera är overestimate.

Andra sätt att hitta antonymer till övervärdera

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till övervärdera kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till övervärdera, eller vad som är motsatsen till själva ordet övervärdera. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller övervärdera. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till övervärdera, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till övervärdera, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till övervärdera.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är övervärdera en antonym till både alltför låg beräkning och underskattning, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymer.nu kan ni hitta synonymer till övervärdera.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)