Antonymer.nu logotyp

Antonymer till patriotisk

Antonymer till patriotisk

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till patriotisk:

Mer information om ordet patriotisk

Ordet patriotisk består av totalt 10 bokstäver, varav 6 bokstäver är konsonanter och 4 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet patriotisk i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 15 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 16 poäng.

Ordet patriotisks popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet patriotisk sker det i snitt varje månad ungefär 170 antal sökningar.

Exempel på sökfraser för att hitta antonymer och motsatsord till patriotisk

patriotisk antonymer
motsats till patriotisk
förklaring patriotisk
patriotisk tvärtom
patriotisk motsatsord
stavning patriotisk

Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är kosmopolitisk en antonym till patriotisk, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)