Antonymer.nu logotyp

Antonymer till plagiat

Antonymer till plagiat

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till plagiat:

Mer information om ordet plagiat

Ordet plagiat består av totalt 7 bokstäver, varav 4 bokstäver är konsonanter och 3 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet plagiat i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 10 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 12 poäng.

Engelsk översättning av plagiat

Den engelska översättningen av det svenska ordet plagiat är plagiarism.

Ordet plagiats popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet plagiat sker det i snitt varje månad ungefär 1000 antal sökningar.

Andra sätt att hitta antonymer till plagiat

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till plagiat kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till plagiat, eller vad som är motsatsen till själva ordet plagiat. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller plagiat. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till plagiat, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till plagiat, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till plagiat.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är original en antonym till plagiat, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)