Antonymer.nu logotyp

Antonymer till diskontinuitet

Antonymer till diskontinuitet

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till diskontinuitet:

Mer information om ordet diskontinuitet

Ordet diskontinuitet består av totalt 14 bokstäver, varav 8 bokstäver är konsonanter och 6 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet diskontinuitet i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 19 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 20 poäng.

Ordet diskontinuitets popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet diskontinuitet sker det i snitt varje månad ungefär 110 antal sökningar.

Exempel på sökfraser för att hitta antonymer och motsatsord till diskontinuitet

diskontinuitet antonymer
motsats till diskontinuitet
förklaring diskontinuitet
diskontinuitet tvärtom
diskontinuitet motsatsord
stavning diskontinuitet

Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är kontinuitet en antonym till diskontinuitet, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)