Antonymer.nu logotyp

Antonymer till rå

Antonymer till

Vi kunde hitta totalt fyra antonymer (motsatsord) till :

Mer information om ordet rå

Ordet  består av totalt 2 bokstäver, varav 1 bokstav är en konsonant och 1 bokstav är en vokal. Om man skulle spela ut ordet rå i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 5 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 5 poäng.

Engelsk översättning av rå

Den engelska översättningen av det svenska ordet  är the Prosecutor-General.

Ordet rås popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet  sker det i snitt varje månad ungefär 6600 antal sökningar. Den sökfras som sökmängden matchar mot är ra

Andra sätt att hitta antonymer till rå

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till rå kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till rå, eller vad som är motsatsen till själva ordet rå. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller rå. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till rå, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till rå, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till rå.

Närmeord till rå

Ord som innehåller eller liknar : abstrakt, acceleration, accelerera, acceptera, acceptera en person, ackuratess, adamsdräkt, addera


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är en antonym till både elegant och förfinad, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)