Antonymer.nu logotyp

Antonymer till sammanstrålning

Antonymer till sammanstrålning

Vi kunde hitta totalt fem antonymer (motsatsord) till sammanstrålning:

Mer information om ordet sammanstrålning

Ordet sammanstrålning består av totalt 15 bokstäver, varav 11 bokstäver är konsonanter och 4 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet sammanstrålning i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 23 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 24 poäng.

Engelsk översättning av sammanstrålning

Den engelska översättningen av det svenska ordet sammanstrålning är coercion, convergence.

Andra sätt att hitta antonymer till sammanstrålning

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till sammanstrålning kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till sammanstrålning, eller vad som är motsatsen till själva ordet sammanstrålning. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller sammanstrålning. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till sammanstrålning, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till sammanstrålning, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till sammanstrålning.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är sammanstrålning en antonym till både avvikelse och divergens, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)