Antonymer.nu logotyp

Antonymer till skojfrisk

Antonymer till skojfrisk

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till skojfrisk:

Mer information om ordet skojfrisk

Ordet skojfrisk består av totalt 9 bokstäver, varav 7 bokstäver är konsonanter och 2 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet skojfrisk i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 24 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 22 poäng.

Engelsk översättning av skojfrisk

Den engelska översättningen av det svenska ordet skojfrisk är mischievous, full of fun.

Andra sätt att hitta antonymer till skojfrisk

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till skojfrisk kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till skojfrisk, eller vad som är motsatsen till själva ordet skojfrisk. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller skojfrisk. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till skojfrisk, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till skojfrisk, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till skojfrisk.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är allvarsam en antonym till skojfrisk, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)