Antonymer.nu logotyp

Antonymer till smaklösa

Antonymer till smaklösa

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till smaklösa:

Mer information om ordet smaklösa

Ordet smaklösa består av totalt 8 bokstäver, varav 5 bokstäver är konsonanter och 3 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet smaklösa i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 15 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 16 poäng.

Ordet smaklösas popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet smaklösa sker det i snitt varje månad ungefär 1300 antal sökningar.

Andra sätt att hitta antonymer till smaklösa

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till smaklösa kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till smaklösa, eller vad som är motsatsen till själva ordet smaklösa. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller smaklösa. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till smaklösa, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till smaklösa, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till smaklösa.

Närmeord till smaklösa

Ord som innehåller eller liknar smaklösa: smaklös


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är raffinerade en antonym till smaklösa, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)