Antonymer.nu logotyp

Antonymer till upphöra

Antonymer till upphöra

Vi kunde hitta totalt sju antonymer (motsatsord) till upphöra:

Mer information om ordet upphöra

Ordet upphöra består av totalt 7 bokstäver, varav 4 bokstäver är konsonanter och 3 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet upphöra i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 18 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 21 poäng.

Engelsk översättning av upphöra

Den engelska översättningen av det svenska ordet upphöra är stop, end.

Andra sätt att hitta antonymer till upphöra

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till upphöra kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till upphöra, eller vad som är motsatsen till själva ordet upphöra. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller upphöra. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till upphöra, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till upphöra, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till upphöra.

Närmeord till upphöra

Ord som innehåller eller liknar upphöra: upphöra med, upphörande


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är upphöra en antonym till både återuppta och begynna, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymerna.se kan ni hitta synonymer till upphöra.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)