Antonymer.nu logotyp

Antonymer till begynna

Antonymer till begynna

Vi kunde hitta totalt sex antonymer (motsatsord) till begynna:

Mer information om ordet begynna

Ordet begynna består av totalt 7 bokstäver, varav 4 bokstäver är konsonanter och 3 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet begynna i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 18 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 16 poäng.

Andra sätt att hitta antonymer till begynna

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till begynna kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till begynna, eller vad som är motsatsen till själva ordet begynna. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller begynna. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till begynna, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till begynna, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till begynna.

Närmeord till begynna

Ord som innehåller eller liknar begynna: begynnelse


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är begynna en antonym till både ända och ändas, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymer.nu kan ni hitta synonymer till begynna.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)