Antonymer.nu logotyp

Antonymer till absurd

Antonymer till absurd

Vi kunde hitta totalt tre antonymer (motsatsord) till absurd:

Mer information om ordet absurd

Ordet absurd består av totalt 6 bokstäver, varav 4 bokstäver är konsonanter och 2 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet absurd i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 11 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 11 poäng.

Engelsk översättning av absurd

Den engelska översättningen av det svenska ordet absurd är absurd.

Andra sätt att hitta antonymer till absurd

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till absurd kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till absurd, eller vad som är motsatsen till själva ordet absurd. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller absurd. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till absurd, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till absurd, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till absurd.

Närmeord till absurd

Ord som innehåller eller liknar absurd: absurditet


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är absurd en antonym till både förnuftig och logisk, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymerna.se kan ni hitta synonymer till absurd.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)