Antonymer.nu logotyp

Antonymer till tillgjord

Antonymer till tillgjord

Vi kunde hitta totalt två antonymer (motsatsord) till tillgjord:

Mer information om ordet tillgjord

Ordet tillgjord består av totalt 9 bokstäver, varav 7 bokstäver är konsonanter och 2 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet tillgjord i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 18 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 19 poäng.

Engelsk översättning av tillgjord

Den engelska översättningen av det svenska ordet tillgjord är (om människor) artificial.

Ordet tillgjords popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet tillgjord sker det i snitt varje månad ungefär 720 antal sökningar.

Andra sätt att hitta antonymer till tillgjord

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till tillgjord kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till tillgjord, eller vad som är motsatsen till själva ordet tillgjord. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller tillgjord. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till tillgjord, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till tillgjord, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till tillgjord.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är tillgjord en antonym till både oberörd och opåverkad, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymer.nu kan ni hitta synonymer till tillgjord.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)