Antonymer.nu logotyp

Antonymer till kostnadsfri

Antonymer till kostnadsfri

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till kostnadsfri:

Mer information om ordet kostnadsfri

Ordet kostnadsfri består av totalt 11 bokstäver, varav 8 bokstäver är konsonanter och 3 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet kostnadsfri i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 17 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 16 poäng.

Engelsk översättning av kostnadsfri

Den engelska översättningen av ordet kostnadsfri är free, gratis.

Ordet kostnadsfris popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet kostnadsfri sker det i snitt varje månad ungefär 40 antal sökningar.

Exempel på sökfraser för att hitta antonymer och motsatsord till kostnadsfri

kostnadsfri antonymer
motsats till kostnadsfri
förklaring kostnadsfri
kostnadsfri tvärtom
kostnadsfri motsatsord
stavning kostnadsfri

Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är avgiftsbelagd en antonym till kostnadsfri, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymerna.se kan ni hitta synonymer till kostnadsfri.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)