Antonymer.nu logotyp

Antonymer till antonym

Antonymer till antonym

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till antonym:

Mer information om ordet antonym

Ordet antonym består av totalt 7 bokstäver, varav 4 bokstäver är konsonanter och 3 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet antonym i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 17 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 16 poäng.

Engelsk översättning av antonym

Den engelska översättningen av det svenska ordet antonym är antonym.

Ordet antonyms popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet antonym sker det i snitt varje månad ungefär 4400 antal sökningar.

Andra sätt att hitta antonymer till antonym

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till antonym kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till antonym, eller vad som är motsatsen till själva ordet antonym. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller antonym. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till antonym, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till antonym, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till antonym.

Närmeord till antonym

Ord som innehåller eller liknar antonym: antonymer, antonymi


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är synonym en antonym till antonym, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymer.nu kan ni hitta synonymer till antonym.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)