Antonymer.nu logotyp

Antonymer till kass

Antonymer till kass

Vi kunde hitta totalt fyra antonymer (motsatsord) till kass:

Mer information om ordet kass

Ordet kass består av totalt 4 bokstäver, varav 3 bokstäver är konsonanter och 1 bokstav är en vokal. Om man skulle spela ut ordet kass i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 6 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 6 poäng.

Engelsk översättning av kass

Den engelska översättningen av det svenska ordet kass är (vardagligt) worthless, useless.

Andra sätt att hitta antonymer till kass

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till kass kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till kass, eller vad som är motsatsen till själva ordet kass. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller kass. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till kass, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till kass, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till kass.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är kass en antonym till både dyr och dyrbar, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymerna.se kan ni hitta synonymer till kass.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)