Antonymer.nu logotyp

Antonymer till beklämd

Antonymer till beklämd

Vi kunde hitta totalt tre antonymer (motsatsord) till beklämd:

Mer information om ordet beklämd

Ordet beklämd består av totalt 7 bokstäver, varav 5 bokstäver är konsonanter och 2 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet beklämd i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 17 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 17 poäng.

Engelsk översättning av beklämd

Den engelska översättningen av det svenska ordet beklämd är dejected, depressed, low-spirited.

Andra sätt att hitta antonymer till beklämd

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till beklämd kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till beklämd, eller vad som är motsatsen till själva ordet beklämd. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller beklämd. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till beklämd, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till beklämd, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till beklämd.

Närmeord till beklämd

Ord som innehåller eller liknar beklämd: beklagligt nog


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är beklämd en antonym till både glad och hänförd, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymer.nu kan ni hitta synonymer till beklämd.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)