Antonymer.nu logotyp

Antonymer till kontinuitet

Antonymer till kontinuitet

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till kontinuitet:

Mer information om ordet kontinuitet

Ordet kontinuitet består av totalt 11 bokstäver, varav 6 bokstäver är konsonanter och 5 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet kontinuitet i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 16 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 17 poäng.

Engelsk översättning av kontinuitet

Den engelska översättningen av ordet kontinuitet är continuity.

Ordet kontinuitets popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet kontinuitet sker det i snitt varje månad ungefär 1900 antal sökningar.

Exempel på sökfraser för att hitta antonymer och motsatsord till kontinuitet

kontinuitet antonymer
motsats till kontinuitet
förklaring kontinuitet
kontinuitet tvärtom
kontinuitet motsatsord
stavning kontinuitet

Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är diskontinuitet en antonym till kontinuitet, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymerna.se kan ni hitta synonymer till kontinuitet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)