Antonymer.nu logotyp

Antonymer till dubbelbottnad

Antonymer till dubbelbottnad

Vi kunde hitta totalt två antonymer (motsatsord) till dubbelbottnad:

Mer information om ordet dubbelbottnad

Ordet dubbelbottnad består av totalt 13 bokstäver, varav 9 bokstäver är konsonanter och 4 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet dubbelbottnad i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 25 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 24 poäng.

Engelsk översättning av dubbelbottnad

Den engelska översättningen av det svenska ordet dubbelbottnad är ambiguous.

Andra sätt att hitta antonymer till dubbelbottnad

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till dubbelbottnad kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till dubbelbottnad, eller vad som är motsatsen till själva ordet dubbelbottnad. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller dubbelbottnad. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till dubbelbottnad, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till dubbelbottnad, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till dubbelbottnad.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är dubbelbottnad en antonym till både entydig och otvetydig, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymerna.se kan ni hitta synonymer till dubbelbottnad.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)