Antonymer.nu logotyp

Antonymer till egoist

Antonymer till egoist

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till egoist:

Mer information om ordet egoist

Ordet egoist består av totalt 6 bokstäver, varav 3 bokstäver är konsonanter och 3 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet egoist i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 8 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 8 poäng.

Engelsk översättning av egoist

Den engelska översättningen av ordet egoist är egoist.

Närmeord till egoist

Ord som innehåller eller liknar egoist: egoistisk, egoistiska, oegoistisk

Exempel på sökfraser för att hitta antonymer och motsatsord till egoist

egoist antonymer
motsats till egoist
förklaring egoist
egoist tvärtom
egoist motsatsord
stavning egoist

Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är altruist en antonym till egoist, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymerna.se kan ni hitta synonymer till egoist.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)