Antonymer.nu logotyp

Antonymer till egoist

Antonymer till egoist

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till egoist:

Mer information om ordet egoist

Ordet egoist består av totalt 6 bokstäver, varav 3 bokstäver är konsonanter och 3 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet egoist i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 8 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 8 poäng.

Engelsk översättning av egoist

Den engelska översättningen av det svenska ordet egoist är egoist.

Andra sätt att hitta antonymer till egoist

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till egoist kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till egoist, eller vad som är motsatsen till själva ordet egoist. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller egoist. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till egoist, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till egoist, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till egoist.

Närmeord till egoist

Ord som innehåller eller liknar egoist: egoistisk, egoistiska, oegoistisk


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är altruist en antonym till egoist, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymerna.se kan ni hitta synonymer till egoist.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)