Antonymer.nu logotyp

Antonymer till altruist

Antonymer till altruist

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till altruist:

Mer information om ordet altruist

Ordet altruist består av totalt 8 bokstäver, varav 5 bokstäver är konsonanter och 3 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet altruist i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 10 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 12 poäng.

Engelsk översättning av altruist

Den engelska översättningen av ordet altruist är altruist.

Ordet altruists popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet altruist sker det i snitt varje månad ungefär 1600 antal sökningar.

Närmeord till altruist

Ord som innehåller eller liknar altruist: altruistisk, altruistiska

Exempel på sökfraser för att hitta antonymer och motsatsord till altruist

altruist antonymer
motsats till altruist
förklaring altruist
altruist tvärtom
altruist motsatsord
stavning altruist

Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är egoist en antonym till altruist, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)