Antonymer.nu logotyp

Antonymer till etisk

Antonymer till etisk

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till etisk:

Mer information om ordet etisk

Ordet etisk består av totalt 5 bokstäver, varav 3 bokstäver är konsonanter och 2 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet etisk i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 7 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 7 poäng.

Engelsk översättning av etisk

Den engelska översättningen av ordet etisk är ethical.

Ordet etisks popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet etisk sker det i snitt varje månad ungefär 590 antal sökningar.

Exempel på sökfraser för att hitta antonymer och motsatsord till etisk

etisk antonymer
motsats till etisk
förklaring etisk
etisk tvärtom
etisk motsatsord
stavning etisk

Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är korrumperad en antonym till etisk, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)