Antonymer.nu logotyp

Antonymer till följdriktighet

Antonymer till följdriktighet

Vi kunde hitta totalt två antonymer (motsatsord) till följdriktighet:

Mer information om ordet följdriktighet

Ordet följdriktighet består av totalt 14 bokstäver, varav 10 bokstäver är konsonanter och 4 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet följdriktighet i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 32 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 31 poäng.

Ordet följdriktighets popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet följdriktighet sker det i snitt varje månad ungefär 70 antal sökningar.

Andra sätt att hitta antonymer till följdriktighet

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till följdriktighet kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till följdriktighet, eller vad som är motsatsen till själva ordet följdriktighet. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller följdriktighet. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till följdriktighet, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till följdriktighet, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till följdriktighet.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är följdriktighet en antonym till både absurditet och kontradiktion, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)