Antonymer.nu logotyp

Antonymer till förstöra

Antonymer till förstöra

Vi kunde hitta totalt två antonymer till förstöra:

Mer information om ordet förstöra

Ordet förstöra består av totalt 8 bokstäver, varav 5 bokstäver är konsonanter och 3 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet förstöra i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 17 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 16 poäng.

Engelsk översättning av förstöra

Den engelska översättningen av ordet förstöra är (bildligt "överdriva") enlarge, blow up, magnify.

Ordet förstöras popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet förstöra sker det i snitt varje månad ungefär 1600 antal sökningar.

Närmeord till förstöra

Ord som innehåller eller liknar förstöra: förstörande


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är förstöra en antonym till både konstruera och korrigera, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)