Antonymer.nu logotyp

Antonymer till hågad

Antonymer till hågad

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till hågad:

Mer information om ordet hågad

Ordet hågad består av totalt 5 bokstäver, varav 3 bokstäver är konsonanter och 2 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet hågad i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 11 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 11 poäng.

Engelsk översättning av hågad

Den engelska översättningen av det svenska ordet hågad är inclined.

Andra sätt att hitta antonymer till hågad

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till hågad kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till hågad, eller vad som är motsatsen till själva ordet hågad. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller hågad. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till hågad, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till hågad, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till hågad.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är indisponerad en antonym till hågad, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)