Antonymer.nu logotyp

Antonymer till hej då

Antonymer till hej då

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till hej då:

Mer information om ordet hej då

Ordet hej då består av totalt 5 bokstäver, varav 3 bokstäver är konsonanter och 2 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet hej då i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 17 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 16 poäng.

Engelsk översättning av hej då

Den engelska översättningen av det svenska ordet hej då är bye.

Ordet hej dås popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet hej då sker det i snitt varje månad ungefär 1600 antal sökningar. Den sökfras som sökmängden matchar mot är hejdå

Andra sätt att hitta antonymer till hej då

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till hej då kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till hej då, eller vad som är motsatsen till själva ordet hej då. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller hej då. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till hej då, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till hej då, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till hej då.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är goddag en antonym till hej då, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymerna.se kan ni hitta synonymer till hej då.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)