Antonymer.nu logotyp

Antonymer till jämt

Antonymer till jämt

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till jämt:

Mer information om ordet jämt

Ordet jämt består av totalt 4 bokstäver, varav 3 bokstäver är konsonanter och 1 bokstav är en vokal. Om man skulle spela ut ordet jämt i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 16 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 15 poäng.

Engelsk översättning av jämt

Den engelska översättningen av det svenska ordet jämt är always.

Ordet jämts popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet jämt sker det i snitt varje månad ungefär 880 antal sökningar.

Andra sätt att hitta antonymer till jämt

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till jämt kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till jämt, eller vad som är motsatsen till själva ordet jämt. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller jämt. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till jämt, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till jämt, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till jämt.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är aldrig en antonym till jämt, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)