Antonymer.nu logotyp

Antonymer till kontant

Antonymer till kontant

Vi kunde hitta totalt två antonymer (motsatsord) till kontant:

Mer information om ordet kontant

Ordet kontant består av totalt 7 bokstäver, varav 5 bokstäver är konsonanter och 2 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet kontant i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 10 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 10 poäng.

Engelsk översättning av kontant

Den engelska översättningen av ordet kontant är cash.

Ordet kontants popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet kontant sker det i snitt varje månad ungefär 1600 antal sökningar.

Exempel på sökfraser för att hitta antonymer och motsatsord till kontant

kontant antonymer
motsats till kontant
förklaring kontant
kontant tvärtom
kontant motsatsord
stavning kontant

Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är kontant en antonym till både med check och med kort, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymerna.se kan ni hitta synonymer till kontant.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)