Antonymer.nu logotyp

Antonymer till salt

Antonymer till salt

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till salt:

Mer information om ordet salt

Ordet salt består av totalt 4 bokstäver, varav 3 bokstäver är konsonanter och 1 bokstav är en vokal. Om man skulle spela ut ordet salt i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 4 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 5 poäng.

Engelsk översättning av salt

Den engelska översättningen av det svenska ordet salt är salt.

Ordet salts popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet salt sker det i snitt varje månad ungefär 8100 antal sökningar.

Andra sätt att hitta antonymer till salt

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till salt kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till salt, eller vad som är motsatsen till själva ordet salt. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller salt. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till salt, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till salt, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till salt.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är sött en antonym till salt, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymerna.se kan ni hitta synonymer till salt.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)