Antonymer.nu logotyp

Antonymer till lugnt

Antonymer till lugnt

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till lugnt:

Mer information om ordet lugnt

Ordet lugnt består av totalt 5 bokstäver, varav 4 bokstäver är konsonanter och 1 bokstav är en vokal. Om man skulle spela ut ordet lugnt i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 8 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 10 poäng.

Engelsk översättning av lugnt

Den engelska översättningen av det svenska ordet lugnt är calm.

Ordet lugnts popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet lugnt sker det i snitt varje månad ungefär 2400 antal sökningar.

Andra sätt att hitta antonymer till lugnt

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till lugnt kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till lugnt, eller vad som är motsatsen till själva ordet lugnt. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller lugnt. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till lugnt, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till lugnt, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till lugnt.

Närmeord till lugnt

Ord som innehåller eller liknar lugnt: lugn, lugn och ro, lugnande


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är bråttom en antonym till lugnt, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)