Antonymer.nu logotyp

Antonymer till lugnt och vackert

Antonymer till lugnt och vackert

Vi kunde hitta totalt tre antonymer (motsatsord) till lugnt och vackert:

Mer information om ordet lugnt och vackert

Ordet lugnt och vackert består av totalt 15 bokstäver, varav 11 bokstäver är konsonanter och 4 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet lugnt och vackert i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 40 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 41 poäng.

Andra sätt att hitta antonymer till lugnt och vackert

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till lugnt och vackert kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till lugnt och vackert, eller vad som är motsatsen till själva ordet lugnt och vackert. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller lugnt och vackert. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till lugnt och vackert, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till lugnt och vackert, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till lugnt och vackert.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är lugnt och vackert en antonym till både instabil och osäker, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymerna.se kan ni hitta synonymer till lugnt och vackert.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)