Antonymer.nu logotyp

Antonymer till oraffinerad

Antonymer till oraffinerad

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till oraffinerad:

Mer information om ordet oraffinerad

Ordet oraffinerad består av totalt 11 bokstäver, varav 6 bokstäver är konsonanter och 5 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet oraffinerad i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 18 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 16 poäng.

Andra sätt att hitta antonymer till oraffinerad

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till oraffinerad kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till oraffinerad, eller vad som är motsatsen till själva ordet oraffinerad. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller oraffinerad. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till oraffinerad, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till oraffinerad, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till oraffinerad.

Närmeord till oraffinerad

Ord som innehåller eller liknar oraffinerad: oraffinerade


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är raffinerad en antonym till oraffinerad, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)