Antonymer.nu logotyp

Antonymer till overt

Antonymer till overt

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till overt:

Mer information om ordet overt

Ordet overt består av totalt 5 bokstäver, varav 3 bokstäver är konsonanter och 2 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet overt i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 9 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 8 poäng.

Ordet overts popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet overt sker det i snitt varje månad ungefär 110 antal sökningar. Den sökfras som sökmängden matchar mot är övert

Närmeord till overt

Ord som innehåller eller liknar overt: extrovert, föröver, introvert, kontrovers, kontroversiell, okontroversiell, överdriva, överensstämmelse, overksam, overksamhet, överseende, överspelad

Exempel på sökfraser för att hitta antonymer och motsatsord till overt

overt antonymer
motsats till overt
förklaring overt
overt tvärtom
overt motsatsord
stavning overt

Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är kovert en antonym till overt, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)