Antonymer.nu logotyp

Antonymer till vinst

Antonymer till vinst

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till vinst:

Mer information om ordet vinst

Ordet vinst består av totalt 5 bokstäver, varav 4 bokstäver är konsonanter och 1 bokstav är en vokal. Om man skulle spela ut ordet vinst i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 8 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 7 poäng.

Engelsk översättning av vinst

Den engelska översättningen av ordet vinst är profit.

Ordet vinsts popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet vinst sker det i snitt varje månad ungefär 3600 antal sökningar.

Exempel på sökfraser för att hitta antonymer och motsatsord till vinst

vinst antonymer
motsats till vinst
förklaring vinst
vinst tvärtom
vinst motsatsord
stavning vinst

Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är kostnad en antonym till vinst, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)