Antonymer.nu logotyp

Antonymer till snustorr

Antonymer till snustorr

Vi kunde hitta totalt tre antonymer (motsatsord) till snustorr:

Mer information om ordet snustorr

Ordet snustorr består av totalt 8 bokstäver, varav 6 bokstäver är konsonanter och 2 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet snustorr i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 11 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 12 poäng.

Engelsk översättning av snustorr

Den engelska översättningen av det svenska ordet snustorr är dry as dust, bone-dry.

Andra sätt att hitta antonymer till snustorr

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till snustorr kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till snustorr, eller vad som är motsatsen till själva ordet snustorr. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller snustorr. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till snustorr, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till snustorr, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till snustorr.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är snustorr en antonym till både dyblöt och genomblöt, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymerna.se kan ni hitta synonymer till snustorr.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)