Antonymer.nu logotyp

Antonymer till som följer av

Antonymer till som följer av

Vi kunde hitta totalt tre antonymer (motsatsord) till som följer av:

Mer information om ordet som följer av

Ordet som följer av består av totalt 11 bokstäver, varav 7 bokstäver är konsonanter och 4 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet som följer av i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 30 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 28 poäng.

Andra sätt att hitta antonymer till som följer av

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till som följer av kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till som följer av, eller vad som är motsatsen till själva ordet som följer av. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller som följer av. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till som följer av, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till som följer av, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till som följer av.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är som följer av en antonym till både fundamental och grundläggande, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymerna.se kan ni hitta synonymer till som följer av.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)