Antonymer.nu logotyp

Antonymer till som strider mot lagen

Antonymer till som strider mot lagen

Vi kunde hitta totalt fem antonymer (motsatsord) till som strider mot lagen:

Mer information om ordet som strider mot lagen

Ordet som strider mot lagen består av totalt 18 bokstäver, varav 12 bokstäver är konsonanter och 6 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet som strider mot lagen i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 25 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 26 poäng.

Andra sätt att hitta antonymer till som strider mot lagen

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till som strider mot lagen kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till som strider mot lagen, eller vad som är motsatsen till själva ordet som strider mot lagen. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller som strider mot lagen. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till som strider mot lagen, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till som strider mot lagen, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till som strider mot lagen.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är som strider mot lagen en antonym till både juridisk och laga, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymerna.se kan ni hitta synonymer till som strider mot lagen.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)