Antonymer.nu logotyp

Antonymer till storvuxen

Antonymer till storvuxen

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till storvuxen:

Mer information om ordet storvuxen

Ordet storvuxen består av totalt 9 bokstäver, varav 6 bokstäver är konsonanter och 3 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet storvuxen i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 24 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 22 poäng.

Engelsk översättning av storvuxen

Den engelska översättningen av det svenska ordet storvuxen är large.

Ordet storvuxens popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet storvuxen sker det i snitt varje månad ungefär 30 antal sökningar.

Andra sätt att hitta antonymer till storvuxen

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till storvuxen kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till storvuxen, eller vad som är motsatsen till själva ordet storvuxen. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller storvuxen. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till storvuxen, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till storvuxen, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till storvuxen.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är kortvuxen en antonym till storvuxen, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)