Antonymer.nu logotyp

Antonymer till styvna

Antonymer till styvna

Vi kunde hitta totalt tre antonymer (motsatsord) till styvna:

Mer information om ordet styvna

Ordet styvna består av totalt 6 bokstäver, varav 4 bokstäver är konsonanter och 2 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet styvna i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 16 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 14 poäng.

Engelsk översättning av styvna

Den engelska översättningen av det svenska ordet styvna är stiffen, grow stiff.

Andra sätt att hitta antonymer till styvna

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till styvna kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till styvna, eller vad som är motsatsen till själva ordet styvna. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller styvna. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till styvna, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till styvna, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till styvna.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är styvna en antonym till både lätta på och mildra, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymer.nu kan ni hitta synonymer till styvna.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)