Antonymer.nu logotyp

Antonymer till svår att uppfatta

Antonymer till svår att uppfatta

Vi kunde hitta totalt nio antonymer (motsatsord) till svår att uppfatta:

Mer information om ordet svår att uppfatta

Ordet svår att uppfatta består av totalt 15 bokstäver, varav 10 bokstäver är konsonanter och 5 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet svår att uppfatta i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 30 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 31 poäng.

Andra sätt att hitta antonymer till svår att uppfatta

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till svår att uppfatta kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till svår att uppfatta, eller vad som är motsatsen till själva ordet svår att uppfatta. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller svår att uppfatta. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till svår att uppfatta, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till svår att uppfatta, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till svår att uppfatta.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är svår att uppfatta en antonym till både avgjord och bestämd, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymerna.se kan ni hitta synonymer till svår att uppfatta.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)