Antonymer.nu logotyp

Antonymer till undermålig

Antonymer till undermålig

Vi kunde hitta totalt fyra antonymer (motsatsord) till undermålig:

Mer information om ordet undermålig

Ordet undermålig består av totalt 10 bokstäver, varav 6 bokstäver är konsonanter och 4 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet undermålig i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 18 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 20 poäng.

Engelsk översättning av undermålig

Den engelska översättningen av det svenska ordet undermålig är inferior.

Andra sätt att hitta antonymer till undermålig

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till undermålig kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till undermålig, eller vad som är motsatsen till själva ordet undermålig. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller undermålig. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till undermålig, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till undermålig, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till undermålig.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är undermålig en antonym till både dyr och dyrbar, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymerna.se kan ni hitta synonymer till undermålig.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)