Antonymer.nu logotyp

Antonymer till högt skattad

Antonymer till högt skattad

Vi kunde hitta totalt sex antonymer (motsatsord) till högt skattad:

Mer information om ordet högt skattad

Ordet högt skattad består av totalt 11 bokstäver, varav 8 bokstäver är konsonanter och 3 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet högt skattad i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 19 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 19 poäng.

Andra sätt att hitta antonymer till högt skattad

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till högt skattad kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till högt skattad, eller vad som är motsatsen till själva ordet högt skattad. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller högt skattad. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till högt skattad, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till högt skattad, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till högt skattad.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är högt skattad en antonym till både dålig och kass, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymerna.se kan ni hitta synonymer till högt skattad.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)